Geplaatst op 1 reactie

Stichting vrienden van de Twiskemolen, erf en biotoop

Wist u dat 2 oktober jl. onze stichtingsakte is ondertekend bij notaris Ten Hoor in Landsmeer? Deze datum is natuurlijk een memorabel moment in de geschiedenis van de Twiskemolen. Voor het goed functioneren van de stichting hebben wij jouw hulp hard nodig. Hoe? Dit laten we de komende maanden weten als wij een aantal puntjes op de i hebben gezet. Wordt vervolgd…..

Stichting vrienden van de Twiskemolen, erf en biotoop heeft als bestuursleden Marijke Brouwer (penningmeester), Guus Huls (secretaris) en Marcel Koop (voorzitter)

Notaris ten Hoor heeft voor ons de stichtingsakte gratis verzorgd. Met de inbreng van Piet Brouwer, Richard Quakernaat(oud-wethouder van Landsmeer) en notaris ten Hoor is het zo ver kunnen komen en wij zijn hen dan ook erg dankbaar.

Stichting vrienden van de Twiskemolen, Erf en Biotoop

Doelstelling van de stichting

De stichting heeft ten doel:

a. Het presenteren, ontwikkelen en beheren van het molenerf en de molenbiotoop als cultuurhistorische en natuurhistorische waarde behorende bij de Twiskemolen;

b. Het presenteren van de Twiskemolen aan geïnteresseerden, recreanten, toeristen en ander publiek;

c. Het in stand houden van een kudde landgeiten als onderdeel van deze cultuurhistorische waarde; en voorts al hetgeen in de ruimste zin met één en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Hoe wij deze doelstellingen willen realiseren, laten we weten in een volgende nieuwsbrief.

Twiskemolen, een stukje cultuur in Landsmeer

1 gedachte over “Stichting vrienden van de Twiskemolen, erf en biotoop

  1. Volgend jaar kom ik weer bij de molen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *