top menu

muziekfestival wttf 2014

muziekfestival wttf 2014 bus1 dag per jaar wordt in ‘onze achtertuin’ het muziekspektakel Welcome To The Future gehouden. Met een opbouwtijd van ruim 11⁄2 week en eenzelfde afbouwperiode heerst er om ons heen een enorme bedrijvigheid welke in groot contrast staat met alle andere weken van het jaar. Ook de logistieke aanpassingen zijn enorm; de 22.000 bezoekers moeten binnen een paar uur worden ontvangen en na afloop om 24.00 uur allemaal tegelijk weer richting huis begeleid worden. Een onophoudelijke stoet gelede bussen rijdt van station Amsterdam Sloterdijk naar Het Twiske, vele honderden jongeren fietsen het recreatiegebied binnen, ontelbare auto’s parkeren op de grasvelden waar normaliter gerecreëerd en gespeeld wordt en taxibusjes en touringcars rijden af en aan.

muziekfestival wttf 2014 fietsenmuziekfestival wttf 2014 autoHet aantal decibel dat jaarlijks tot ons komt vanaf het dancefestival, varieert naar gelang de windrichting. Dit jaar kwam begin van de middag de wind nog uit het noordoosten, precies de richting waar het festivalterrein was gesitueerd. Einde van de middag draaide de wind naar noord waardoor de decibels verminderden. De dance- en technomuziek is niet bepaald onze smaak, maar, omdat wij er toch niet omheen kunnen (waar de wind ook vandaan komt), kun je er ook maar beter onderdeel van zijn en de sfeer proeven. Op uitnodiging van de organisatie zijn wij op de gastenlijst gezet en zo mengden wij ons in dance-sferen………..

Aan het begin van de middag zijn een paar flinke buien gevallen, maar ‘s avonds waren de weersomstandigheden perfect. Ook wij hebben even geproefd van de ontspannen sfeer en de indrukwekkende opzet van het dance-festijn. Na een uur waren wij al volledig verzadigd van zware bastonen en trokken ons weer terug op het molenerf……

Nog geen reacties.

Geef een reactie

natura150 Twiskepolder heeft een Natura 2000-status